INTIP HAA ^^

05 June 2011

casting :)

 wooo ! tak saba2 den nak g casting doe >< firts time wookk .  akuh takot sangat . akuh minat gilaa blakon :) ade gak lhaa yg offer soh g casting . ni haa oank nyaa http://www.facebook.com/photo.php?fbid=184203208293995&set=a.167390079975308.37695.100001129523380&type=1  pndai2 ahh korank cari , kakah , name die que unique . die soh lhaa akuh cari oank --' akuh ajak lhaa kawan2 akuhh , tapi sume bz . sedeyh jew akuh . tapi skunk da ade lhaa , tapi tataou ahh doank ni kompom kew takk . harap2 lhaa kompom ^^ akuhh nak sangat g casting uh :) mak ayah akuh da kasi daa , yehahhaa . 



  munirahh :)

         iekaa :)




harap doank buat yg terbaikk . echaa nak sangat doank dapat . n ehaa skali maa . doakan yahh , woo . tak saba saba . XD
          tapi kiteoank ade masalah lha . cmne nak g . soank uma at sane , soank at sini . kate nak gerakk same , hm . ag satu . nak nek pew ? bass ahh skunk gunaa kad , echaa mane ada kad maa . naik teksi lakk mahal .. tmpat nye at dpan centre market , yg aku pna g kew tak . haha . tengok jew ahh dulu :) harap2 jadi . tak saba nak jumpe munirah :) hhe
    barang yg perlu bawakk :


! :  photostat ic .
2 : gamba 3 keping . satu sparuh , n satu ag penohh .
  
    tempat :: di depan centre market katenye.
    tarikh :: 6.6.2011 . kalo koank nak juin , g lhaa :)
    masa :: 10 pagi - 5 ptg .


     haa gamba yg sparoh ann , aku da dapat da , akuh amek ni jeee ;)  lawaa tak ?? tak lawa cakap . hehe




    hope jadi :)  casting ? yeahhh . love it . love modelling n blakon XD

No comments:

Post a Comment

KUMEN aa weyh ^^