INTIP HAA ^^

10 March 2011

takut ,,,

 .. wohhhhh ! akuh takot >< esokkk exam maa . cmnew nieyh ! lha bm rumusan tak paham pew2 pon , ahak ,, cikgu aku yg bm uh lhaa sengal cket , die uh makan gaji buta ! die suke hati jew nak masok kew tak ohh . mnyirap jew ,, skunk kteoank yg mrane , bab taktaou buat rumusan ,, atoyy , cmnew ahh esokk ann . doakan aku yaawww ^____^ sokk exam , bm , bi , n agame ..

   wokk nak taou , ustazah kate enn , kalo gagl kne dende ,, kalo markah dapat 45 kbwah . kne buat correction 7 kali , kalo 50 keatas ,, 2 kali . kalo 70 keatass 1 jew , hoho .. cuak doe ,, sokk pekse ann .pastu kiteoank mule cuti pnjang ! yeahhhhhhhhh ! syokk gile cuti XD bole tido kan , haha ,, lepass cuti sambong exam , huh ! cuakk nyee XD pew2 hal ann , doakan echaa yaww . hihi

09 March 2011

.... sayang :"(

  assalammuaalaikum ...  ^______________^

.. sayang .. y bie suka majokk haa ? salah kew bby nieyh ? hmm .. bie  ! dah cukop baik lha bby jujo nan bie .. t kalo bby tak bgtaou susah lakk , dah bgtaou ni balasan bie err at bby .. ? sedeyh ahh sayang .. bby bkan g mngedik pon kat sane ,, bby just dah lame tak g tmpat uhh .. please sayang .. dont buat bby cm nieyhh .. bby takleyh tnokk b majokk , bby akan mnangeessss taouk !! bie tak kecian at bby kaa haa ? ,, perlu kaa bie majok tutup fon :'( susa lha bby nak pujok bie .. hm . bby sayang at bie sangat2 ,, 

  * hmm . tadi ! akuh g sri siantan , tmpat mndi2 uhh , nan adec n membe adec aku . akuh bgtaou lhaa at bf akuh , yg akuh g sri siantan ,, pastu die mara :'( . n teross tutup fhone . sala err akuh g sane ? akuh dah lame sangat tak mnjejak kat sane , skali skale g ahh sane ann . tapi ... ntah knape syg akuh ni majokk . ! ? aku tak berniat pon nk mngedik at sane , tak terniat pon nak gode laki , tapi syg aku ni pkir cmtuh :( hmm . aku mang taleyh tnok bf akuh majokk . aku mesti nangess , haha , plik2 jew ann . bf aku ni suke sangat majok ==' terbalik ann , spatotnye aku yg majokk , ni die yg majokk , hmm 

  susahh susahh , ! suke hati die lhaa , yg penting die happy aku merane . tuh die nak ann , sokayy .. tapi yg penting aku sayang die sangat2 . aku tanak kehilangan die ohh . realyy ohh :'( hmm . akuh rindu die . huaaaaaaaa ~ sob sob .. ;"(  > to ijal < iloveyousayang <3

    

05 March 2011

FUHHHHH ^^

  FUHH ^^ akhirnye ,, siap juge blog nieyhh , tapi burukk gakk ann ? hihi ~ yelhaa kot . biahh lhaa . penatnieyh nak edit blog ni ,, dgan line cm ciput jaa . atoyy .  saba jew lhaa nan awkk ni line . naseb baikk ko adhe gunenye line , hihi .. 

        yelhaaa , aku nak brterime kasihh ahh at ainie afinie ,, n razana hanim . mreka adec aku .. aku angap doank ni adec akuh ,, tapi taktaou ahh dorank uhh , doank anggap aku ni cbgai kawan jew kot , hihi .. tanz sngat , koank pnah tlonk akak wt blog ni , n tolonk editkan ^^ iloveyou all :)

      next topikk ^^
topikk betri tepon :)

     grr ~ casss aku dah osakkk . siakk saje ,, besenye pnjam jiran jew cass uh , hihi jimat cket XD tapi .. tadi betri low ... n mamposssss ! g ahh umah jiran . pnjam cass die . pastu abg die lakk klua bawakk cass uh , mnyirap jew , ngan ncet off cmniey , t bf aku pkir lain lakk . hmm , terpakse ahh tnggu ,, sabo jew ahh , hihi

  TAMAT , haahaaa

02 March 2011

:)

  : what think about this blog ? burokk kan :D 

  sayang .. bby rindu lhaa at bie . biler bie nak balik sini balik haa sayang :) bie kate 9.3 ni bie nak dtg sini kan ^^ yeahh :D bestnye ~~ dpt makan bnyak2 lagi . haha ~ bie blnje kan ^^ b inatkan makan pebret bby .. hm . bby rindu nak pukol b , blasah bie , tampa bie . HAHA ~ mnje2 lha , bkn betol2 :D time aku pkol die .. die saba jew , saket un die tahan jew .. pelik2 jew , hihi . slagi die saba , akuh buat ahh ag . hihi . kcian2 .. lebam2 bdan die d buat nye :D

     dulu time die dok sini kami slalu berkepit . lepakk same2 , mkn same , g skolah same2 , sume same2 , haha . smpai kawan2 die jeless tnok kiteorank . asyik berkepit jaa 24 jam . :D bese lhaa , kamikan sweet allready . haha . bnyak lhaa . tapi skunkk . hmm . dah tak dpt jmpe daa . die at klntan ,, poreber . takpe .. die kalo free die balik ah sini:D rindu sngat beb at kau bie . 


    die seroank yg setie , baikk , rajin , die tak suke tnokk akuh sedihh .. die adhe jew lh nak buat akuh tegelakk . :D suke sangat ,, tapi kalo die dah majokk . hm . mang susah ahh nak pujok die . pelik ann , spatotnye aku yg maen majok2 ni . tapi die yg lebih2 nak majok , haha ,, naseb bekk lha kuh ni pro pujok2 ni , poyo jew . haha ~ takpe . akuh sanggop memujuk nye walau pew pon care :D aku syg die sangat ^^ aku tanak khilngan die , sumpah akuh sayang die ,, jgn rampas die dari aku eah , t akuh tak leyh hidop tnpe die :D  imissyou , iloveyou lhaa bie :)

gahhh ! :(

 .. grr ~ benci benci ! nape lha ari nieyh gak ko nak dtg haa dmam ! akuh baru nak plan sesuatu sokk at skolahh . n balik skolahh . at skolah aku sok pj lhaa ~ nak main bole , haaha ~ bola sepakk . ilokee bola . :) n balik skolh membe kate nak g stadium MPS leer . nak tnokk dak MSSD . aku nak pigi nak pigi .. tnokk adec aku ^^ haha .. tapi ~ tak sehat badan loor . hmm . sok sehat lha ni . hehe .

    sebab ujan ariuh ahh demam .. kan hujan ariuhh . time nak g skolah . pagi2 uhh . mak ahh ni .. sohh g skolah lakk . baru nak cuti ohh . haha ~ best sket .. tido jew XD tapi tak mngkin .. mak stiap pagi mesti bebel nye lhaa . tak tahan akuh nak dngar mak bebel . bekk skolah kan ^^ terpakse lhaa . balik2 skolah demam , huh ! seseme , saket tekak , n pinink sikit , huhu .. cm nak mam da ni ^^ hihi .. arap2 sokk sehat lhaa . aku ni demam mane adhe mam ubat ohh . pelikk kan ^^ haha ~ :D